Helt underbar vegan och nötfri dressing. Detta recept ger dig en full flaska med dressing. Dressing. 1,5-2 dl vatten. 1-2 krm chipotle chili. 1,5-2 dl vatten. 1-2 krm chipotle chili
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
5-6 färska champinjoner. Strimla kycklingen och stek den i smör, krydda med salt och peppar. Klipp ner bacon i mindre bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper
på pad thai 4-6 portioner 4 st kycklingfiléer 2 burkar kokosmjölk (400 ml per burk) 1-3 msk röd curry (beroende på hur stark du vill ha grytan) 2 vitlöksklyftor 1 msk riven färsk ingefära 1 st rödlök 1 röd paprika 1 liten zucchini 2 st morötter 1-2 tsk fisksås (kan uteslutas) 3 kvistar thai- eller vanlig basilika Salt Olja till stekning Gör såhär. Lägg hela kycklingfiléer i pannan och stek på hög värme, ca 2-3 min på varje sida. 4-6 portioner. 1-3 msk röd curry. 1-2 tsk fisksås
Idag har varit en mulen dag här i Göteborg men ändå rätt så varmt och skönt. Vi har varit iväg och storhandlat (med resten av Torslanda) och sedan har vi kört några timmar i trädgården också
Låt soppan småkoka i ca 10 - 15 minuter (beroende på hur välkokta grönsaker du vill ha). Det här är en lättlagad variant av redd grönsakssoppa eller ängamat som den också kallas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.