Nej då det tror jag inte =) Faktum är att viktklubb är mycket billigare/mån och fungerar ungefär på samma sätt som VV online, den stora skilnaden är att nu skall det räknas kalorier (ni vet de där små monstren som gömmer sig i garderoben och syr in kläderna
en lätt lunch -. En lätt lunch. Juli 8, 2015 13. 43. En lätt lunch som är perfekt när man har kort om tid. Koka pasta (glutenfri) och värm tomatsås och toppa med avokado och färsk krydda
Jag har tänkt på din utmaning nästan hela oktober Karoline. Jag älskar ju rödbetor och har lagat en massa saker med denna ljuvt lilafärgade rot hela hösten
Har varit på fitness- och hälsomässa i några timmar och fått massage, nagelvård, make-up, pulsanalys, provat Qi-gong och massa mer, riktigt bra mässa och jag kunde gått där i många fler timmar om tiden räckt till
Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Den kalla soppan kan göras på lite olika sätt - med grönsaksbuljong, tomatjuice eller olivolja och olika sorters grönsaker men basen är nog densamma i de flesta varianter
Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt. Olivolja. Olivolja. Olivolja. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Pensla med 2,5 msk olivolja. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
När det blir varmare ute blir jag mindre sugen på att ställa mig och koka gröt på morgonen. För nåt år sen var "overnight oats" eller "oats in a jar" en hypad frukost på sociala medier, men det är först nu som jag fallit för den
Med andra ord startar vi veckan med vi-tycker-lite-synd-om-oss-och-knaprar-febernedsättande. För japp det är precis vad den här gröten tar att göra och den är både mättande och nyttig, bästa till både frukost, lättare lunch eller mellanmål
Man kan använda hela ägget - eller bara gulan, eller bara vitan -som jag föredrar. Oftast använder jag äggulan redan vid middagen då den behövs till såser eller annat, då passar jag på att spara vitan, så jag har den till lunch dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.