Lätt rimmad grillad laxsida
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 laxsida med skinnet kvar, ca 800 g
  • 2 msk matolja
  • 1 tsk japansk soja
  • 5 dl vatten
  • 3/4 dl salt
  • 1/2 msk socker
  • 1 msk matolja
  • 1 knippa dill
  • 1/2 tsk krossad vitpeppar
  • 2 msk fransk senap
  • 2 msk fransk honungssenap
  • 1 tsk Lea&Perrins Worcestershiresås
  • 2 tsk balsamicovinäger
  • 4 msk sirap
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 dl matolja
  • 1 dl finhackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.