Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg. Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Men jag tycker inte om när viktminskning är hela ens liv, och allt man bryr sig om. Jag har själv gått ner mycket i vikt med LCHF efter mina graviditeter (36 resp 25 kilo på 6 resp 7 månader)
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Jag hoppas ni fått inspiration att baka något gott av saffran efter alla dessa smaskiga inlägg
Efter en löptur på eftermiddagen satte jag igång, väl medveten om att det skulle bli lite sent. Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria
Låt svalna och stå i kylen och gotta till sig, det struntade jag dock högtidligt i eftersom jag var så sugen på att smaka så direkt den var så sval att den var rätt konsistens mumsade jag
Glasburken fick bada bastu på eftervärmenefter att vi själva badat. Man behöver ju och kan knappast bli självförsörjande på allt, men redan om man är självförsörjande på något bidrar man till en bättre miljö
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Ska dock nämna att i originalreceptet i boken så är kakorna även toppade med paranötter men eftersom den inte tillhör mina favoritnötter så valde jag att istället ha på lite extra av de andra nötterna
Jag som tränar lagom och på en mer motionsnivå behöver kanske inte så mycket kolhydrater efter träningen och om jag ska ha det så vill jag själv ha kontroll över hur mycket jag sätter i mig
Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter. Spirren, de unga makrillarna, som dyker upp i fiskdisken i början på sommaren, är en ren delikatess
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Jag vet inte i vilken ände jag ska börja i för att berätta om den här rättens alla nyttigheter. Här finns linser och fetaost som ger proteiner (med linserna får du fibrer och flera bra mineraler också på köpet) rödbetor med b -och c-vitamin och kalium som bland annat håller din muskelfunktion i trim, färsk spenat som ger både järn och a -och c-vitamin, avokado och valnötter som är fulla av nyttiga fetter och så lite antidoxiantrika granatäppelkärnor på toppen
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.