Servera grytan med potatismos, rivna morötter och en sallad. Koka upp öl, saft, soja, buljongtärningar, hackad gul lök och vitlök, timjan och nymald svartpeppar
Pilgrimsmusslormed brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept medpilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
(Mobilbild) Stekta pilgrimsmusslormed puylinssallad. Pilgrimsmusslor är en delikatess. Och det är vår vän Jamie Oliver som står bakom receptet med de utsökta smakerna
En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Mixa med stav, smaka av med svartpeppar och lite salt. Krydda musslorna med lite svartpeppar samt flingsalt
Rejält med smör. Häll över blandningen i skålen och smaka av med salt, peppar. c 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). För mer sås lägg i ytterligare en klick smör 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). 2 salladslök Rejält med smör
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Stek pilgrimsmusslorna på hög värme. Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Trä eventuellt upp musslorna på spett och servera genast med lite sky från stekpannan och en bit bröd att suga upp skyn med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.