Eftersom vi älskar hetta i maten använder jag både sweet chili och sambal oelek i burgarna, men det går såklart att både minska och öka mängden allt efter dina smaklökar
Som avslutning delade vi på en fläsksida i ångad vetebulle eftersom jag hade läst på tripadvisor att det var så många som tyckte att den var jättegod men den var inte riktigt i vår smak - den var helt okej men inget wow
Vi börjar festrapporten med attbjuda er påefterrätten vi serverade, den hette något så tjusigt som "Flan" vilket helt enkelt är en en spansk version av brylépudding
Rör i en gula i taget i chokladen, därefter kaffet. Har en stationär Mac hemma och jag håller med om att nackdelen är att inte kunna ladda ner gratisprogrammen som photoscape men annars är den bra
Dagen efter upplevde jag effekterna av alltför många glas rödvin och jag fick avboka både kiropraktorn och massören som jag bokat för morgonen, skyllde på migrän
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen. "Man ska bjuda kroppen på nått gott så att själen har lust att bo i den"
Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjudapå, men ibland tryter fantasin och då är det bra att ha en liten receptbank att kika i
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Citronsaft efter smak. Gillar du sting i maten är det gott att strö på chiliflakes vid servering. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.