Var uppe påtok för tidigt men har hunnit med väldigt mycket. Men där har jag med en fot i spelet så det får räcka med helgerna även om det är väldigt gott
Det var ett tag sen jag bloggade och detta beror på att det underbara program som jag vanligtvis bloggar med har slutat att samarbeta med min gamla dator så därför måste jag nu blogga utifrån Blogger och dom har mycket att önska
Servera med bröd eller kokt potatis. Tillsätt tillräckligt med vatten (het) för att täcka alla ingredienser och låt den sjuda i ytterligare 30-40 min eller tills köttet är mört
Men det var ju bara bra med några till. 2 dl mörk sirap1 dl russin150 gram fikon (klippta i bitar)2 dl hasselnötter1 liter filRör ihop så allt fördelas jämntSmörj 2 brödformar med smör och bröa dem med ca 1-2 dl sesamfrön
Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Stek köttbullarna på medelvärme i en stekpanna med smör, ca 10 minuter, tills de fått fin färg och är genomstekta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.