Kycklingsatay med jordnötssås & jasminris 4 port Kycklinginnerfileér 700 gr (fryst) 1 tsk curry Salt & peppar 2 msk smör eller olja Jordnötssås (blue dragon eller mrs cheng) färdig i burk 4 dl jasminris/8 dl vatten Gurka (skivad med osthyvel) 2 msk sweetchilisås 2 msk vatten Tina upp kycklingen Skölj riset och koka det sen enligt anvisningarna på paketet
1. Skär kycklinglåren i delar på längden. Tag en grund skål, som inte är av metall, och lägg i honung, sojan, sesamolja, koriander, gurkmeja och chilipulver
Vi hade ingredienser hemma för att göra Kycklingsatay. Ikväll ska jag iväg och sjunga med min kör, därför åt vi något slags mellanting mellan lunch och middag
God, snabblagad kycklingsatay lagade jag igår. Kycklingsatay. Med en färdig burk sataysås och kokosmjölk som bas blev rätten färdig samtidigt som riset
Kyckling satay - grillade kycklingspett marinerad med kryddor och serverade med riktigt god chilisås passar utmärkt såväl till förrätt på grillpartyt som till huvudrätt vid middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.