700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Hacka löken och fräs den en liten stund i olja på medelvärme. Servera med pasta eller ris. Strimla eller hacka vitlöken, paprikan och purjolöken undertiden
Kycklingsallad. Om man dessutom har en vinägrett till så känns det ännu fräschare än om man använder sig av en mejeribaserad dressing med crème fraîche eller yoghurt
1 burk med söta saltgurkor (de är på sidan om på bilden för att lillasyster inte tycker om dem). 1 burk med söta saltgurkor (de är på sidan om på bilden för att lillasyster inte tycker om dem)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.