Kycklingpaté med rödlöksmarmelad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g kycklinglever
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • smör
  • 500 g kycklingfärs
  • 2 msk konjak
  • 1.5 tsk salt
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 st ägg
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 st rödlökar
  • 4 msk olivolja
  • 2 dl vatten
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 1.5 dl rörsocker
  • 4 msk ljusa sultanrussin
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.