2 burkar creme fraiche paprika & chili. 2 burkar creme fraiche paprika & chili. En egen-imporivserad pastarätt jag slängde ihop, sånt är ju både lätt och gott
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. 0,5 dl riven parmesanost salt, svartpeppar och paprikakrydda efter egen smak och tycke. 300 g tagliatelle2 tablespoons butter500 g of chicken breast filet3 garlic cloves50 g dried tomatoes50g baby spinach2 dl cooking yoghurt1 dl cream for cooking0,5 dl of grated parmesan cheesesalt, black pepper and paprika spice to your taste and liking
När kycklingen är färdig tillsätt tärnad paprika och strimlad purjolök och låt det fräsa med ett par minuter innan du tillsätter philadelphiaost, crème fraiche och mjölk
Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund. Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar
Fördela paprikan i rena burkar. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Kötfärsfylld paprika. Inlägget Fylld paprika dök först upp på Healthspiration. 1 tsk paprikapulver. Smidig och god lunch där det mesta av tillredningen sköter sig självt
Detta åt vi för några dagar sen. Enkelt & väldigt gott. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.