Vi bidrog med en LCHF kycklingpaj. Salt o rikligt med cayennepeppar. När kycklingen svalnat lite (om du steker den i sambande med pajfix), rör ner kycklingen och tomater
För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
-) Till och med god att äta på kall i lördags. *Ta ut och låt svalna liten stund, häll sen i kycklingblandningen och klipp/skär dom soltorkade tomaterna och lägg dom sen ovanpå
75 gram gröna oliver , gärna med fyllning. 50 gram soltorkade tomater. Sätt ugnen på 200 grader. 1. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och tryck ut den i en rund form, ca 21 cm i diameter
Krämen av soltorkade tomater hade jag köpt på italienska delikatessbutiken Martina här i Uppsala, men liknande finns att köpa även i vanliga livsmedelsbutiker
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kycklingpaj. Smaka av med salt och peppar. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Späd med grädde och mjölk och låt småkoka i ca 3 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.