150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen. 2 ägg1 dl mjölk½ pkt keso (stort pkt)150 g riven ost75 g riven ädel ost, den du gillar, vi hade kvibille ädel
Servera kycklinglasagnen tillsammans med sallad. Fördela den fint med en gaffel eller slev. Fräs ihop kycklingfärs och lök i olja på medelhög värme ca 5 min. Avsluta med lite pestosås och ost på toppen och sätt in i ugnen ca 30 min
Detta trots att jag handlade på Ica med en självscanner. Sedan lagade jag den här kycklinglasagnen och det gick enligt planerna och den var helt otroligt lättlagad, smidig och galet god
500 g kycklingfärs olivolja till stekning 150 g arrabbiatasås på burk 400 g krossade tomater ½ dl ketchup 3 dl creme fraiche ½ dl vatten 250 g färska lasagneplattor 125 g mozzarellaost pinjenötter ½ kruka basilika salt & peppar Servera med en sallad av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.