Låt puttra några minuter och smaksätt sedan medbasilikan, salt och svartpeppar. Ja och skulle det bli problem med svenskan så kan jag ju en del engelska också
Det är något speciellt med kombinationen av fetaost och soltorkade tomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant medbabyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200
Kombinationen soltorkade tomater, fetaost ochbasilika är alltid en vinnare och i kombination med het chili och mild, lite syrlig creme fraiche blir det en riktig home run
4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg i hackad basilika, red av grytan och smaka av om det behövs mera kryddor. Jag har haft det så lugnt, Frida och Petter som bor nära kom hem med tårta och present från alla barnen
Denna kycklinggrytan blev verkligen så god. Jag har gjort ett liknande recept med kyckling och soltorkade tomater (som jag har hittat på Matplatsen en gång i tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.