Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grilladekycklingenimindrebitar. Skär paprikanimindrebitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämigkycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
I söndags var det dags för matlådefixigen och den här gången blev det en krämigkycklinggratäng. Snabbt, enkelt och gott - som vanligt när jag lagar mat alltså
Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med risi botten. Har en hittills mycket lugn helg, precis vad jag behövde
Skär filéernailitemindrebitar, krydda dem med chicken&steak och stek tillfin färg. Vispaihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihopsig
Jag tycker inte det var länge sedan jag storhandlade och nu är det tomt i kylen igen. Konstigt, likakonstigt som att veckan endast verkar bestå av måndagar och fredagar
Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.