Tanken är att när du serverar så ripplar du över lite av såsen från tomatsalladen över kycklingen på tallriken när du lägger upp och garnerar med lite hackade oliver och basilikablad
Helgen har varit härlig började med kalas fortsatte med middag med bästa vännerna som vi inte sett på länge och avslutades med en tur till badhuset med sötaste Alice
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Rör i mango chutney och smaka av med salt och peppar. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varm smörgåstårta
Gnid in filéerna med grillkrydda. Lika god kall som varm. 2 kg kycklingfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Linda några baconskivor runt varje kycklingfilé. Servera med sallad och potatis. Tycker man inte om sötpotatis så är denna rätt lika god med vanlig klyftpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.