Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter
Koka pastan och servera den tillkycklingfiléerna och röran. Den här rätten blev nu intehundraprocentigt "nyttig" eftersom jag inte kunde låta bli att riva över lite ost när jag stekte kycklingfiléernafärdigai ugnen
På vår festbuffé i påskas så hade vi bl a Lina´smarineradekycklingfilé. Mixavitlök, chili, persilja och ingefära med oljan, tillsättcitronskalet och soyan
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litetexperiment som blev riktigt lyckat
Färsk oregano tillgarnering. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.