Lägg över kycklingeni en ugnsfast form. Skär ett snitti varje kycklingfilé så en lucka skapas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dilloch ägg i en skål och krydda medlite peppar
Lägg över kycklingeni en ugnsfast form. Skär ett snitti varje kycklingfilé så en lucka skapas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dilloch ägg i en skål och krydda medlite peppar
Lägg kycklingfiléernai en påse och häll över marinaden. Stek kycklingfiléernai en stekpanna. Häll tillsist örtsåsen över kycklingenoch garnera med färska örter och eller späd sallad
Jag passade på när det var extrapristill påsk, och la laxen i frysen, och den kom tillanvändning när döttrar och mågar kom hem för att hjälpa tillmedvårkrattningochdiverse annat småjobb på gården
Grilladkycklingfilémedquinoasalladocholivsås. Grilladekycklingfileér (penslade medolivoljaoch japansk soja) som jag sedan rullade i hackade örter från trädgården, det var
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll iformen. Lägg över i en ugns-fast form. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.