Täck formen med plast eller folie och låt stå i kylskåp över natten. Jag gjorde en snabbare version i stekpannan med strimlad filé för jag hade lite bråttom, men här kommer originalreceptet
Krydda och smaka av med svartpeppar. Stek filéerna i smör i en stekpanna, krydda med svartpeppar. Både baconoch ädelost ger väldigt god smak till både kyckling och sås
LCHF Broccoligratäng med Kycklingfilé ochBacon. Krydda med vitlök och örtsalt. Toppa med riven ost. Tärna baconoch kycklingfilé och stek sedan de tillsammans
Rör ner osten och smaka av med salt och lite vitpeppar. Gör så här med ostsåsen. Bryn baconoch champinjonerna tillsammans och pressa i vitlöken under tiden
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.