Kycklingburgare med rökig limeaioli
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kycklingburgare med rökig limeaioli, 4 pers 500 g benfritt kycklingkött (eller använd kycklingfärs)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vitpeppar
  • 1 ägg ev. hackad chili eller sambal oelek
  • färsk koriander
  •  
  • Aioli
  • 2 äggulor 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 tsk fransk senap
  • 2 vitlöksklyftor, pressade/rivna
  • 2 dl rapsolja
  • salt & vitpeppar
  • ½ lime, pressad saft och lite rivet skal
  • 1 tsk chipotle pasta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.