Skär rödbetorna i tunna skivor men inte helt igenom. Det går lätt att skära hallelbackssnitt om man lägger rödbetan i en träslev och skär rakt ner mot slevens kanter
Det här är det absolut saftigaste och godaste kycklingbröst jag har ätit. Den stora skillnaden är hur saftigt den är - glöm all torr och tråkigkyckling, testa sous vide
Kycklingbröst/lår. Ris, Basmat, Jasmine eller Uncle Bens. Den här rätten är ju igentligeningen man behöver recept på, den är så enkel och samtidigt god
Medan du har kål, betor och grädde i ugnen så tar du hand om kycklingbrösten. Här bjuder jag på ett riktigt gott och lyxigt recept med ekologiskkyckling där de flesta ingredienser sköter sig själv i ugnen
Salta och peppra kycklingen på båda sidor och bryn på medelvärme runt om. Skiva stammen tunt på mandolin och lägg i kallt iskallt vatten och ställ i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.