Lägg kycklingfileérna i en ugnssäker form. Häll såsen över kycklingen och paprikan. Kontrollera att kycklingen är genomstekt dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag
4 kycklingfiléer1 gul lök1 vitlök solo½ burk grillad paprika i oljaca. Putsa kycklingfiléerna om det behövs3. Finhacka under tiden löken, vitlöken, paprikan och dela oliverna¨på mitten5. Lägg över kycklingfiléerna i en smord ungsform när de har fått fin färg6. Bred röran över kycklingen som ett täcke och ställ sedan in i ugnen i cirka 20 minuterIgår åt jag denna rätt tillsammans med lite Ratatouille. 4 kycklingfiléer
Lägg kycklingen i plastpåsen och vänd runt så att den blir panerad runt om. 500 g kycklingfiléer. Grilla i övre delen av ugnen av tills kycklingen är genomstekt och ytan knaprig ca 10 minuter. 500 g kycklingfiléer
Koka pasta/ris under tiden. Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.