Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris ochbroccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Kyckling. Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEttbroccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Strimla kycklingenoch fräs o olja med salt och peppar. Klyfta löken och skär broccolin i bitar. Kasta gärna ner lite vattenkastanjer och champinjoner också
Dagens grill består av kycklingklubbor, kycklingvingarochkycklingfilé. Sötpotatis går väldigt väl ihop med kyckling, särskilt om kycklingen har marinerats i Teriyaki-sås
Grilla kyckling, potatis ochbroccoli, servera med såsen. Pensla kycklingfiléerna med grillolja. Blanda ihop olja, vitlök, soja och hickory smoke, pensla potatisen ochbroccolin runt om
*Skär kycklingen i mindre bitar. Jag serverade till Blomkål ochBroccoli (Kokade upp lite av båda). Jag är verkligen inte gjord eller rättare sagt mina fötter gillar inte va ute och springa, känner mig klumpig, rumpan och brösten dallrar plus alla dessa sneda trottoarer med gropar överallt gör så jag bara får ont i knäna och fötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.