Tillsätt då vatten och apelsinsaft och koka riset ngt kortare tid än vad som anges på förpackningen (när man steker riset först behöver det inte koka lika länge) Värm kyckling lätt i stekpannan och krydda med lite paellakrydda
Dela kycklingen i mindre bitar. Häll i kyckling, ris, ärtor, paprika och räkor. Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). 1/2 grillad kyckling. Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). 1/2 grillad kyckling
Dela korven och kycklingen i mindre bitar, om räkorna är upptinade låt de rinna av ordentligt. Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella
Paella med kyckling, räkor och korv. Ha ner tärnad kyckling och stek till de fått yta runt om. Hetta upp paellapannan och ringla i ordentligt med rapsolja
Teflonpannan i det ganska dåligt utrustade huset vi hyrde fick duga och därför fick kycklingen inte plats i pannan utan fick tillagas vid sidan av på grillen
Koka kycklingen i vatten med lite salt i 20 minuter, spara spadet till kokning av riset. Fräs ris, saffran, kycklingklubba, lök, och chorizo i olivolja i 1 minut utan att ge färg, tillsätt vitt vin och låt det koka in. Tillsätt paprikan och fyll på med kycklingspadet så att det täcker, koka riset i 18 minuter. 4 kyckling-drumsticks (kycklingben)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.