Krämig risottomedkyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Den här risotton kombinerar kyckling, champinjoner och stensopp som även kallas Porcini eller Karl Johan
Fräs babyspenat och vitlök hastigt i olivolja och servera kycklingenmedrisotton. Lägg kycklingfiléen ovanpå och slå in hela paketet med ytterligare en skiva proscuoutto
Risottomed chorizo och kyckling är en otroligt smakrik risotto fylld med massor av härliga smaker. Stek kycklingfilén i en separat stekpanna tills den är genomstekt och rör ner i risotton
Kycklingen är med grillad paprika som jag har valt att tillaga i ugn. Som du vet har jag fått möjligheten att prova på två av Kronfågels senaste nyheter inom kyckling
kycklingbuljong. Späd efterhand med den resterande buljongen. Servera risotton i djupa tallrikar. Häll i vinet och 3 dl av buljongen och koka risotton sakta
Börja medkycklingen. Vill man, kan man göra en sås på lite av buljongen som blir "över" då kycklingen är färdig i ugnen, men vi åt det som det var då vi ansåg att risotton var så pass krämig i sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.