Kyckling & ramennudlar i grön curry
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 200 g ramennudlar
  • 300 g kycklingfiléer
  • 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 1½ msk rapsolja
  • 1½-2 msk grön currypasta
  • 1 kycklingbuljongtärning 1 l vatten
  • 2 dl kokosmjölk
  • salt
  • lime
  • ½ röd chili
  • 350 g ramennudlar (20 SP)
  • 300 g kycklingfiléer
  • 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 1½ msk rapsolja (6 SP)
  • 1½-2 msk grön currypasta (1 SP)
  • 1 kycklingbuljongtärning 1 l vatten
  • 2 dl kokosmjölk, lätt (8 SP)
  • salt
  • lime
  • ½ röd chili

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.