Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttigcurry så köp hög kvalitet. 2-3 msk gröncurry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha din curry, prova dig fram. 4 kaffir lime blad Dela bladen i två på längden och ta bort mittstjälken. 4 kycklinglår skurna i små bitar. 4 äggplantor "golfboll" Skär dem i två om medelstora i fyra om stora. En stor näve "thailändsk basilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
Garnera med paprika och basilikablad. Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
En ljuvligt god blandning medkyckling, grönsakeroch stekt ris. Blanda samman kycklingbitarnaoch löken med creme fraichen och krydda medcurry, koriander och gurkmeja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.