Här kommer ännu ett tips på snabblagad och fräsch sommarmat. Gör pestodressingen genom att mixa ost, solrosfrön, basilika, salt, peppar och riven vitlök
Sedan var det bara att fördela de stekta kycklingbitarnaoch kasslertärningarna över salladen. Sedan skar jag kycklingfiléerna i stora bitar och stekte dem i smör på vardera sida ett par minuter
Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Börja med att krydda kycklingen med salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. När den är färdig så lägger du undan den och låter den svalna i kylen
Matig mejerifri sallad med tonfisk och avokado. Eftersom man får energi från kolhydrater och fett är det bra att lägga till lite mer avokado, oliver, mer olivolja i salladen osv när man äter mejeri- och spannmålsfritt/lågkolhydratkost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.