Skölj kikärtorna och blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar. Tag ut formen och varva skivor av mozzarella och salami mellan kycklingbitarna
I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås med kyckling, citron ochsparrisoch efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
Skölj kikärtorna och blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar. Tag ut formen och varva skivor av mozzarella och salami mellan kycklingbitarna
Lägg upp att på ett fat, börja med sallad, sen potatis, rödlök ochsparris. Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera med tomater och oliver
Servera med pasta och strö över riven parmesan. Skär svampen i skivor ochsparrisen i bitar. Strimla kycklingen och bryn i hälften av fettet, ta ur kycklingen ur pannan och ställ åt sidan
Rör i kycklingen, vitlökspulver, malen svartpeppar, örtsalt ochvalnötter. Jag hatar att erkänna att julen har fått en att gå upp i vikt men inte för att jag har ätit så många julmiddagar utan mest för att jag har lagat så många och har haft så mycket att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.