Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlök och fräs den medkycklingen. Så idag blir det en kycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rätten går lika bra att göra med fläskfilé men jag körde på kyckling idag. Till kvällen lagade jag en god kycklingrätt som vi fått hos mamma och pappa vid några tillfällen
Lyft ut kycklingenoch lägg i grönsakerna sen lägg kyckling ovanpå allt. Lägg alla grönsakerna i en skål, blanda halva kokosfettet med senap, vinäger, grönsaksfonden och grillkryddan i en kopp, Sen blanda i mixen med grönsakerna
Kycklingmed rosmarin, purjolök och senap. Min man satt och bläddrade i boken i helgen, och hittade ett kycklingrecept som vi modifierade efter vår smak
Lägg kycklingen i en ugnsform och häll såsen ovanpå. Pressa i vitlök och i med den torkade dragonen. Detta kanske inte när vi ska ha gäster, men på söndagar och vardagar nästan ett måste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.