Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Kycklingmedcitron och oliver, smakligmåltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kyckling och citron, oliver och vitlök det känns Grekiskt
Strimlakycklingfiléerna och stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade medlite tomater och färsk basilika
Krydda med salt och vitpeppar. Lägg över "locket" och fäst med tandpetare. Gör under tidenkycklingen. Det här var bland det godaste jag gjort och ätit på länge
Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen. Dags att panera kycklingen. Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan medtomatsåsen samt hackad persilja
Ringlaliteoliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg ikycklingfiléerna och krydda medvalfria kryddor, jag använde en färdigkryddblandningen från Santa Mariamed salt, peppar, vitlök och chili
Bryn kycklingbitarnailite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock. Blanda alla torra kryddor, doppa kycklingbitarnaikryddblandningen och täck väl
Blanda resten av kryddblandningenmedtomatsåsen. Gjorde ugnsstekt kycklingitomatsås och chorizo. Blanda krossade tomater, tomatpuré, vatten, grädde, soya och kycklingfondi en stor skål
Bryn kycklingen så att den får lite färg. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.