Varför inte starta måndagen med en smarrig kycklinggryta. Bryn den strimlade kycklingen och salta. Koka upp vattnet till nudlarna tillsammans med en buljongtärning
850 g färsk kyckling, strimlad lårfilé, ca 969 kcal0,5 tsk malen spiskummin, malen svartpeppar1 msk sambal oelek2 msk jordnötssmör utan salt, socker, 50 g ca 300 kcal2-3 finhackade vitlöksklyftor200 gram röd paprika i små bitar, strimlor, ca 54 kcal0,5 tsk soja0,5 dl vatten1 tsk rapsolja att steka i= ca 1360 kcal, delat på 4 portioner= 340 kcal per portionGör så här. Stek kycklingen i en tesked olja och krydda med 0,5 tsk malen spiskummin, malen svartpeppar, tills kycklingen fått färg, då tillsätter du resten av ingredienserna och steker runt. 850 g färsk kyckling, strimlad lårfilé, ca 969 kcal
jordnötssmör. Häll i vitvin, grädde och jordnötssmör, låt. göra och med kolhydrater precis vid 10 gram sträcket så fyller den magen. 200g tärnad kyckling. paprikapulver och kurry i en varm stekpanna med smör i ca 1 minut. kyckling, stek den i ca 1 minut. koka på medelvärme i 5 minuter. Tillsätt paprika, låt koka i 1 minut, rör i fettuccinin, låt stå i 1 minut, krydda med
Sen kände jag suget för en kyckling kurry sås till det. Sen titta burken medjordnötssmör fram och jag fick en snille blixt att göra en kurry och jordnötts sås, vilket till min förvåning blev otroligt god
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.