2 kycklinglår, stora salt vitpeppar rapsolja soja rosmarin timjan 10 steklökar, skalade ca 200 g champinjoner 1 hönsbuljongtärning 2 msk tomatpuré 2 msk citron, pressad ca 3 dl vatten
Ha i lite smör och olja igen och bryn kycklingbitarna tills de fått färg. 1 st Kyckling Fryst Hel. Bryn lökarna och champinjoner i lite olja och smör tills de fått bra med färg
Undra om det finns en helg då vi inte äter kyckling. I lördags blev det en mustig kycklinggryta och ris, en gryta som jag förberedde innan vi åkte o tittade på Isaks sista fotbollsmatch i cupen
När jag jobbade i Norrköping så serverades patienterna ibland KycklingMarengo och dessa dagar var en av de få som jag alltid tog en liten tallrik av det som blev över för herregud vilken god gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.