Såsen är lite stark, vill man inte ha det så halvera bara mängden med sweet chili och cayennepeppar. Att skapa sina egna recept är alltid kul, iblandblir det mindre bra, denna gång blev det riktigt lyckat
Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammans med lök och vitlöki fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingeni önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Supergod kycklingikrämigsås med soltorkade tomater. Lägg kycklinginnerfilernai en ugnssäker form. Såsen är väldigtsmakrik och den var riktig god ihop med ris och sallad
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 1 lime
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Skär kycklingeni små bitar och stek i massa smör. Skär paprikani små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
kycklingfond. Vill du ha en tjockare sås, så red av med maizena eller mjölredning. ex Kikkoman. Ta upp och lägg dom på ett fat och använd samma stekpanna när du gör såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.