Stek kycklingen lätt i smör och olja tills den får ljus och fin färg. 4-5 kycklingfiléer, strimlade i 4-5 bitar per filè. 1 msk kycklingfond. 4-5 kycklingfiléer, strimlade i 4-5 bitar per filè. 1 msk kycklingfond
Salta kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Koka upp skal, saft, lätt crème fraiche, kycklingfond, soja, honung och sambal oelek i en panna
Salta och peppra kycklingfiléerna, bryn i smör. //Malin Kyckling med dijonsenap och dragon. 1-1 1/2 kg kycklingfilé. 1/2 kycklingbuljongtärning. Häll såsen över kycklingen och ställ in i ugnen på 220 grader i ca. 1-1 1/2 kg kycklingfilé. 1/2 kycklingbuljongtärning
Rör ihop grädde, puré, ajvar och oregano och häll över kycklingen. 4 portioner 600 k kycklingfilé (gärna innefilé som tinar fortare) smör till stekningsalt och peppar2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar relish 1 tsk torkad oregano8 st cocktailtomaterostSkär kycklingen i mindre bitar och stek i smör så de får färg. 600 k kycklingfilé
I kväll så har vi ätit en riktigt god kyckling som påminner mig om mammas "räkor i stark sås". Bryn kycklingfileérna runt om några minuter så att de får fin färg
Som jag redan har berättat så åt vi familjefavoriten kycklingtortilla och lchf-varianten kycklingtortillagratäng i lördags och fick då förfrågan om recepten