Tag ut formen och varva skivor av mozzarella ochsalami mellan kycklingbitarna. Kycklingi ugn. Skölj kikärtornaoch blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Tag ut formen och varva skivor av mozzarella ochsalami mellan kycklingbitarna. Kycklingi ugn. Skölj kikärtornaoch blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Servera med pasta och sallad. KycklingiGorgonzolasås. Lägg ner kycklingfiléerna. Värm creme fraich, buljongtärningarna, vinoch sojan ochlite kalvfond tillsbuljongtärningarna löst sig
Rör ikycklingen, vitlökspulver, malen svartpeppar, örtsalt ochvalnötter. Men bara för det ska man inte äta torr ochtråkig mat eller kyckling utan smak för ni som har följt migochmina lekar vet hur allergisk jag är mot smaklös ochtråkig mat, även om jag ”bara” lagar tillmig själv
Tillsättstrimladkyckling, salta och peppra enligt smak. Sedan vill de mixainnehålleti matberedare medans jag vill ha det som det är innanmed tuggmotstånd ochinte som en smet
Till huvudrätt åt vioxfilémed polenta, gorgonzolasåsoch rostade valnötter. Gorgonzolasåsen gjorde jag genom att värma en burk lätt crème fraiche, en dl vispgräddeoch en halv paket gorgonzolaost på spisen
Vikihopfolientill ett paket och lägg medaluminiumsömmen uppåt på kanten av grillen (inte hett). Lägg på ett paket per tallrikochvik upp aluminiumfolien
Strö mjöl ochvalnötter på kycklingbitarnaoch bryn i matfettet, tillsätt vatten, granatäppeljuiceoch salt efter smak samt citronsaft om man vill ha rätten riktigtsyrlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.