9 dagar
sen jag skrev ett blogginlägg här... Suck! Det beror inte på att jag inte har haft nåt att skriva om, men jag har varit så... trött... fast inte bara trött... Hmm... Jag tror att oinspirerad är det ord jag söker.
Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Lätt, lättare, lättast att göra är denna fiskvariant på Skomakarlåda. Namnet kommer troligen från köttbitens form i klassikern med biff, att den får formen av en skosula när den steks
Igår frågade min kollega om jag bakat Det fantastiska brödet. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Har ni lyckan att ha svart trumpetsvamp hemma så är en soppa av den underbart god att äta. Jag har aldrig sett att man kan köpa den i affärerna men jag kan ha missat det och har turen att ha mina hemliga ställen i skogen
Kvällen fortsatte med skitsnack, musik, cigg i fönstret, Berns, gratis öl i baren, olika polare som dök up och dök ner, 235, tror jag raggade på en bög, grillen på Erik Dahlbergsgatan, en kille och ett hål och en pommesfrittesincident, infall att åka till Las Vegas, två snodda puckon och en cola och som tur var deckade man hemma på sängen
Det brukar pratas om att vi svenskar inte har en matkultur, men det är ju verkligen skitsnack. Senapssill 45 min + 8 h marinering, 1 st 1,5 dl burkar. Citronsill 45 min + 8 h marinering, 1 st 1,5 dl burkar. Västkustsill 45 min + 8 h marinering, 1 st 2,5 dl burkar. Senapssill 45 min + 8 h marinering, 1 st 1,5 dl burkar. Citronsill 45 min + 8 h marinering, 1 st 1,5 dl burkar. Västkustsill 45 min + 8 h marinering, 1 st 2,5 dl burkar. Vegetariskt Julbord 45 min +
Min mammas knäck är fortfarande den godaste knäck jag smakat men något recept finns inte för hon gjorde den på en höft precis som hennes pappa lärt henne
Vurmat. Trong Dong. Adress. Östra Förstadsgatan 18, Malmö. Kontakt. 040-12 65 05, trongdong. se. Hur många gånger har vi inte fått höra kulinariska solskenshistorier om den där semesterlunchen som avnjöts på något sunkigt hak långt bort från de inställsamma turiststråken
I ärlighetens namn glömde jag kolla tiden i ugnen så tiden är en kvalificerat gissning. I ärlighetens namn glömde jag kolla tiden i ugnen så tiden är en kvalificerat gissning
Detta serverade jag familjen ikväll. En enkel och god rätt som inte behöver krånglas till. Milda och krämiga smaker med mycket näring för kroppen, precis som en middag ska vara
Fotade oxå en fin luktärt i förbifarten. Började i morse med proceduren att grava lax. Inte särskilt svårt, bara blanda 0,5 dl socker, 0,5 dl salt, 1 tsk grovmalda vitpepparkorn och några hackade dillkvistar till 600 g laxfilé
Det här med att hitta ett recept för minipavlova var inte det enklaste. Eller ja, det fanns en del recept på minipavlova men många lät alldeles för avancerade för en spontan lördagkväll
Gårdagens middag blev ett litet hopplock av vad jag hade tillgängligt, inte mindre gott för det dock, och dessutom får måltiden kvalificera sig under benämningen "nyttig mat"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.