Slipens kvällsmeny är indelad i tilltugg (bl a ostron, surdegskroketter med rökt fisk och romdipp och rostad blomkål med tryffel och bacon, 35-65 kr), förrätter (bl a råbiff på innanlår med dijonsenapsmajonnäs, syrad grädde och surdegsmulor, blåmusselkräm under tunt skuret innanlår med picklad lök och friterade lökringar och rökta räkor med aioli, 75-165 kr), varmrätter (bl a ugnsgrillad kungskrabbarm, hängmörad Skarebiff med örtsmör och steksky och rödvinskokt lammtunga med lufttorkad fläsksida, timjan och vitlök, 110-1200 kr, där vissa rätter delas mellan 2-6 personer), tillbehör (bl a pommes frites, grillad Hörningsholms sparris med riven Duraost och rökta rotgrönsaker och spräckt rotsellerisås, 20-55 kr) samt efterrätter (bl a marängsviss med rostade nötter, varm muffin, vaniljsås, jordgubbssylt och vispgrädde och miniradiokaka, 20-150 kr)
Örebro Ölcafé- som har massor av ölsorter och en jättegod kvällsmeny att välja ifrån. My little Pink Kitchen is here again just for You Food & baking lovers, It´s november and today we had our first snow
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.