Så över till resterande delar av vår italienska kväll, vi ber redan nu om ursäkt för bildkvalité som är lite si och så, men det blir så när ljuset inte är riktigt tillräckligt
0,7 burk krossade/passerade tomater 2 msk oregano 2 vitlöksklyftor - pressade salt & peppar Låt koka upp, tillsätt alla kryddor och låt svalna lite. Låt svalna 5 min på plåten
Så andra gången du friterar, kör lite svalare. Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, vi ville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Kvällens middag som jag suktat efter i flera dagar blev fisksoppa med fänkål, saffran och musslor. 2,5 dl grädde av valfri sort. 2,5 dl grädde av valfri sort
Ugnsrostad potatis med rosmarin blev otroligt lyckat och nedanföljer det superenkla receptet. De olika kryddorna fångadesupp perfekt och smaken var ljuvlig
Fondue kväll. I går var det en riktigt ruggig dag, temperatur på 9,4 plusgrader i juli månad. Det kändes som höst så vi tände massor av ljus och bestämde att vi skulle äta Fondue till middag, mysigt en sådan här dag
Idag blev det Melodifestival hemma & god mat. Första rätten blev inte så märkvärdig men annars succé. Med tanke på vad havskräftor kostar så ska det fasen vara en smak explosion för att det ska vara värt det tycker jag
Kvällens middag. Jag fullkomligt ÄLSKAR mat. Jag älskar att laga mat, handla mat, planera mat, skriva recept, prova recept, misslyckas, göra om och göra rätt och jag älskar att lyckas sådär så man känner sig alldeles salig när man provsmakar haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.