Kummin- och flädergravad lax
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-2 1/2 kg lax, helst mittbiten
  • 2 msk brännvin, helst kumminkryddat
  •  
  • Flädergravad lax
  • (per kg filead lax)
  • 1/2 dl salt
  • 2 1/2 msk strösocker
  • 2 tsk grovkrossad vitpeppar
  • 3 msk fläderbrännvin, Hallands Fläder
  • 1 knippa grovhackad dill
  • 1 msk grovstött kummin
  • 2 1/2 msk strösocker
  • 1/2 dl salt
  •  
  • Dillgravad lax
  • (per kg filead lax)
  • 1/2 dl salt
  • 2 1/2 msk strösocker
  • 1 msk grovkrossad vitpeppar
  • 2 knippor grovhackad dill
  •  
  • Kummingravad lax
  • (per kg filead lax)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.