Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Häll för Guds skull inte vatten över grytan. Skaka om skålen ett par gånger så kryddorna riktigt blandar sig på alla potatisar, sen är det bara att hugga in men för guds skull tänk på att dom är brännheta i början
Inte mycket kul den erbjöd. Nähäpp. Ungefär så kändes det när jag öppnade kylen häromdagen. En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det
Att Iris får bra med är så klart väldigt viktigt för oss. Jag är inte jätte ambitiös när det kommer till barnmatslagning - kanske för att den mat jag lagat till vår lilla prinsessa inte varit till belåtenhet
Ugnsrostad potatis med rosmarin blev otroligt lyckat och nedanföljer det superenkla receptet. De olika kryddorna fångadesupp perfekt och smaken var ljuvlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.