Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, dansk remouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd med rostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Vi avnjöt tjejlunch på Bankgatan igår. I formarna serverades. Kycklingfärsbiffar. 400 g kycklingfärs2 st vitlöksklyftor2 tsk torkad basilika1 tsk salt1 msk tomatpuré2 msk grädde1 st ägg1 pkt buffelmozzarellaSätt ugnen på 200 grader
Inte mycket kul den erbjöd. Nähäpp. Ungefär så kändes det när jag öppnade kylen häromdagen. En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. 2 port150 g basmatiris1 stor purjolökEn handfull champinjoner2 kycklingbröstOlivoljaSmör att steka iEtt glas vitt vinEn handfull persilja2,5 dl matlagningsgrädde1 citronKoka riset
Att Iris får bra med är så klart väldigt viktigt för oss. Jag är inte jätte ambitiös när det kommer till barnmatslagning - kanske för att den mat jag lagat till vår lilla prinsessa inte varit till belåtenhet
Det var meningen att Steve och jag skulle göra något på eftermiddagen men eftersom jag gav Steve ansvaret att hitta på något, vad som helst som inte involverade Clapham Junction eller Putney, så sitter vi hemma ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.