I dag kör vividarei vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. "Ajamen nääää, har dom inget annat för sej i det där Mårtenssonska köket än att bjuda på julmat hela tiden", tänker kanske någon nu i
Olika sorters benbuljong från Gammaldags husmanskost Foto MikaelEriksson. Nu har vivarit en vecka i Alanya, vår vintervistelseort på Turkiets Medelhavskust
Snart är det påsk, hörni. Hög tid att sätta igång med påskpysslet. Några av dessa bör vara gjorda av choklad, tänkte jag och gjorde därför chokladskålar som passar i äggkoppar
jag hittadeimin receptbok med urklipp ett skojigt recept som verkade passa till hösten. kikade som vanligt runt bland andra bloggar under veckan och hittade då hos remsan ett liknande recept, tänkte att jag ändå skulle ge mig på det, men som de flesta brukar göra med andras recept så vill man gärna testa med sin egna touch
Jag har ju genom åren haft många olika coachuppdrag och kurser. Allt som jag har jobbat med och jobbar med tycker jag är roligt - det är en förutsättning för att jag ska göra det
Det är roligt att gå och plocka båda det ena och det andra i trädgårdslandet just nu, lök, mangold, koriander, vitlök, gröna bönor och söta små polkabetor
Idag har vi alla kunskapen om vad som är nyttigt och bra för oss att äta, men ändå har vi svårt att hålla oss borta från den "mat" som gör oss både sjuka och överviktiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.