Kryddig kikärtscurry med rostad aubergine, mynta och cashewnötter
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 3/4 dl basmatiris
  • 3/4 aubergine 1 krm salt
  • Olivolja
  • 1 gul lök
  • 1 röd chili
  • 3/4 ask fryst hackad ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk malen koriander
  • ½ tsk malen kardemumma
  • 1 burk krossade tomater (210 gr)
  • 3/4 dl vispgrädde
  • ½ dl vatten
  • 1 tsk honung
  • 3/4 tärning grönsaksbuljong
  • 1 förpackning kikärter (avrunna och sköljda)
  • ½ förpackning mynta
  • Salt
  • ½ förpackning salladslök
  • ½ förpackning färska böngroddar
  • 1 påse cashew kokos/ingefära
  • 25 gr tryffelfetaost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.