Kryddhalstrad lax med fänkåls- och äppelsallad och apelsinvinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé utan skinn och ben
  • 1 msk liquorice and herbs-krydda
  • Santa Maria
  • 1 msk chili explosion-krydda
  • Santa Maria
  • 2 krm flingsalt
  •  
  • Sallad
  • 150 g fänkål
  • ½ äpple
  • 1 msk pressad citron
  • 2 krm salt
  •  
  • Vinägrett
  • 1 schalottenlök
  • 1 + 3 msk olivolja
  • ½ dl pressad apelsin
  • 1 msk rivet apelsinskal
  • ½ msk vit balsamvinäger
  • 2 krm socker
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Garnering
  • Örter
  • tex daikonkrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.