Blanda vinägern med tryffeloljan, späd med olivolja, smaka av. Serranoskinkamed karl-johansvamp & tryffelolja 4 portioner ca 200g skivad serranoskinka ca 200 g skivad karl-johansvamp 2 skivor gott ljust bröd lite parmesanost lite grönt att lägga på tex rucola, gräslök, machésallad 2 tsk vit tryffelolja 1 tsk balsamvinäger Olivolja, salt, peppar Skär ned brödet till krutonger och stek dem gyllenbruna i olivolja
- Det här var gott, sa hon – tog en tugga och fortsatte med att berömma crème fraiche-såsen,. Ta en bit torskfilé, dela i bitar och slå in i serranoskinka
Han bestämmer fläskytterfilé med pommes frites varje gång det är hans vecka. Lägg ut serranoskinkan så att du sedan bara kan slå in köttet i ett ”skinkpaket”
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg
Jag kunde inte motstå de söta vakteläggen - trots priset - och använde dem i kokotterna, som också fick smak av sparris och ost, och med garnering av knaperstekt Serranoskinka
Häll gräddblandningen i formen med kycklingfiléerna. Servera kycklingen med sötpotatis och en sallad. 100 g serranoskinka eller annan lufttorkad skinka
Skala rotsellerin och stek den i olivolja på medelhög värme tills den är gyllenbrun, tillsätt smör, timjan, lagerblad och vitlök och stek några minuter till
Mixa såsen med en stavmixer. Slå in varje rödspättarulle i en skiva serranoskinka eller parmaskinka. Vi åt rödspättarullarna tillsammans med tagliatelle och gröna bönor – en delikatess om man behandlar den vänligt
Fördela alltsammans över salladen tillsammans medserranoskinkan. Hemgjord jordgubbsdressing med härlig champagnevinäger från Oil & Vinegar satte extra piff på det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.