Bräsera fläskkotletter, alltså att bryna dem och sedan koka dem i lite vätska, gör kotletterna sådär härligt möra eftersom bräsering bryter ner fibrerna i köttet väldigt effektivt
Okej hörni, den här kakan är fantastiskt. Helt gudomligt god. Om ni som jag har en stark utvecklad kärlek för tryffel och dulce de leche så kommer ni att älska den här kakan
Mattias är den som brukar stå för tillagningen av den gamla klassiska husmanskosten hemma hos oss. Det har blivit köttfärslimpa, Wallenbergare, pannbiff, ugnsbakad falukorv etc
Diggar ju detta med ugnslagat. Smakerna blandar sig så gott och som de flesta småbarnsmorsor är man en varm anhängare av ordning med dille på att plocka, därmed är det en skön känsla att ha kunnat plocka undan i köket medan maten lagar sig klart
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Pressgurka är gott det vet ju alla, men hur många gör så här. Genialiskt. Foto. Winborgs / Unilever. Recept. 1 dl ättika, 12%2 dl socker3 dl vattenVitpeppar, dill och chili efter tycke och smak Gör så här
När jag var 19 arbetade i Österrikiskt kök ett halvår. Därför lagar jag återkommande delikatesser från det Österrikiska köket och blev extra glad när den spännande vinimportören Gladivin visade mig nyheten Nittnaus Blaufränkisch Edelgrund, ett lokalt och ursprungsmärkt rödvin från Burgenland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.