Husmor lagar Österrikisk meny till vinet Nittnaus Blaufränkisch - Charktallrik, Cordon Bleu & Kaiserschmarrn
Din husmor på nätet
Din husmor på nätet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 3 tomater
  • 2 torkade fikon
  • fikon
  • 1 msk socker
  • 2 msk av
  • 4 personer
  • 4 st kalvschnitzlar
  • 12 skivor god
  • 8 skivor
  • 2 dl ströbröd
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • 100 gram smör
  • 2 dl av
  • ½ gul paprika
  • 1 äggula
  • 2 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 citroner Salt och
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk majsolja
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 1 äggula
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk citronsaft
  • ½ dl matolja
  • 1 dl grädde
  • 1 msk hallonsaft
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk av
  • med
  • och
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • med
  • 2 msk matolja
  • och
  • 2 msk vatten
  • Men annars är ju min franska aprikossylt också gott till – eller varför inte gammalt hederligt svenskt äppelmos på svenska äpplen från trädgården?Ingredienser, 4 pers
  • 2 dl mjöl
  • 3 ägg
  • ½ dl sockerknivsudd saltcirka 2 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.