Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Mört kycklinglår. Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den
Sätt ugnen på glänt så blir de riktigt möra. Jag bara älskar svärmor Märtas skorpor, så goda att doppa skorpor och speciellt underskorpor i nybryggt starkt kaffe
Småkakor är bland det bästa jag vet. Det slår i stort sett varenda tårta och fyllig cupcake som finns. Här är en ny favorit som jag aldrig bakat med glutenfria produkter
Dessa lättbakade, saftiga fullkornslimpor är jättegoda och nyttiga. Förutom grovmalet rågmjöl så innehåller de också godsaker som rågkross och solrosfrön, vilket ger ett härligt tuggmotstånd och ett extra fibertillskott
Blanda mjöl, bakpulver och socker i en skål. Smält smöret och låt det svalna. Blanda päronspad, grädde och päronkonjak och rör ner i mjölblandningen tillsammans med smält smör
Vispa äggvitorna med ättiksprit och 1 dl av sockret till hårt, styvt skum. Vänd försiktigt ner resten av strösockret och bred eller spritsa ut marängen i en 20 cm stor cirkel på en plåt med bakplåtspapper
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
Jag älskar verkligen finska pinnar. Gillar smaken av mandel och att dom är så spröda och härliga. Så nu har jag bakat några och tycker verkligen att ni borde testa dessa
Dessa sesamkakor e så möra. Möra Sesamkakor Sockerfria. Kakorna är inte söt utan mer smak av salt. Kobinationen med salt och sesam gör att man inte kan sluta äta dessa kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.