Igår fick jag lite ryck och gjorde lite müsli då min var slut som jag gjorde tidigare. Fick använda mig av ingredienser som jag hade hemma och fick till en riktig god kombination som jag tänkte dela med mig för er som är sugna att göra er egna müsli
2 - När müslin fått en jämn rostad färg är den klar. Såhär lagar du receptet. 1 - Värm ugnen till 175°. Lägg alla torra ingredienser på en plåt ochringla över en del av honungen
Det finns säkert massor av bra och nyttiga musli att köpa i butiken, men jag har haft detta receptet på hjärnan ett tag och velat testa det och resultatet blev riktigt bra
Sådär, nu är müslin klar. Så tveka inte, det är enkelt och kul att göra sin egna müsli. Den blev riktigt knaprig och god och inte bara det, den är nyttig och hälsosam också
Här kommer mitt tips på müsli. Müsli är ju en sådan sak du kan ta lite vad du har hemma. Tillsätt ev russin, tranbär eller dadlar när müslin är helt kall
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
Fruktsallad. Ta de frukter du får tag i, se gärna till att få med olika färger och toppa eventuellt med nötter och kakaonibs (bitar av kakaoböna) eller hackad mörk choklad för att få ännu mer näring och härlig crunch i tuggorna
Klar. 1. Riv av stjälkarna från grönkålen och riv den i mindre bitar. 2. Massera in oljan, saltet och eventuellt citronsaften och lägg ut grönkålen på en plåt
Mixa ärter, olivolja, tahini och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. En riktigt god och enkel hummus gjord på ärtor passar perfekt som krämig tillbehör till dina middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.